2 Nisan 2014 Çarşamba

Have you met Ted?

  bugün how i met your mother ' ın final bölümünü izledim. hayatımda ister istemez yer kaplamış dizi. hayaller kurmuşum hakkında. bitmeside benim için bi o kadar üzücü oldu bu durumda. final hakkında aynı duygulara sahip degilim ama :)) daha önceden izlemeyip başlamak isteyenler varsa lütfen yazının devamını okumasınlar :))

   tam bir hayal kırıklıgı. sorun beni güldürememesi, aglatamaması degil. 9.sezondur bize yansıtılan duygunun aslında var olmadıgını dile getirmeleri. kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. bu aldıgınız bir elmasın sahte çıkması gibi..  diziyi her izledigimde ted' in hayatındaki " the one " özel insanı beklemesiyle kendimi özleştirmişdimdir. çünkü gördügü rüyalara bile baglanan bi insanım ben. hayatınızda sadece bi insanı bekmekten bahsetmiyorum. gördügünüz anda sizi her şeyi unutturan ve farklı hissettiren insandan bahsediyorum. bilirsiniz işte o insan oldugunu. tasviri yoktur bunun. kendinizi diziden hep birileriyle eşleştirirsiniz ya.. o kişi benim için Ted'i taa ki tüm inandıklarıyla şu şekilde çelişene dek: Ted bekledigi insanı buldugunda ( en azından bize öyle inandırılan) aslında o kişinin hep yanı başında oldugunu .hayalindeki insanla karşılaşsa bile Robin' i sevdigi mesajı verdi ve gözümde bitt resmen.yıllardır birbirlerinin olmaları için onca işaret veren evren, kader, çekim ne dersek! her şey boştu. beynimden silemiyorum sahneyi. keşke izlemeseydim diyorum. canım sıkıldıgında artık dönüp izleyebilcegim bi dizi degil benim için. koskoca 9 seneyi silen senaristleride ayrıca tebrik ediyorum.


2 yorum:

  1. How i met your mother benim de severek izlediğim bir diziydi. Söylediklerine katılıyorum ve son bir sezonu Barney ve Robin'in evliliklerine ayırmalarını da çok saçma buldum zira şak diye boşandılar.

    Final bölümüyle how i met your father'ın çekilmesini saçma buluyorum. Yıllardır üstüne vurgu yapılan annenin aslında dizide pek bir önemi yokmuş.

    Bu arada blogun hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu kadar detay neden işlenmiş ben de anlayabilmiş degilim. herhalde tek mantıklı detay 2020 yılında robin in eve girdiginde "televizyon ön kapıyı göster" demesiydi :D çok ileri görüşlü senaristler gerçekten :D
      teşekkür ederim :)) bu arada blogumun yanıtla tuşunu bozmuşum ondan biraz gecikmeli oldu :/

      Sil